Even voorstellen aan… Sharista Lachman

Deze maand is onze nieuwe aanwinst Sharista Lachman begonnen! Als consultant is ze gestart met een 1ste opdracht bij Rijkswaterstaat. Voor het Exploitatie team van het Vlootvervangingsprogramma van RWS Rijksrederij verzorgt ze de projectondersteuning. Na haar werkervaring bij Politie Haaglanden en T-Mobile was het tijd voor een nieuwe stap.

Wil je ook Goalkeeper worden?

Mail ons

Wat doet het Exploitatie team van de Rijksrederij?

Dit team is verantwoordelijk voor alle contracten die ervoor zorgen dat de vloot van de Rijksrederij kan blijven varen. Hiervoor zijn acht contracten afgesloten met diverse marktpartijen. Deze contracten moeten ervoor zorgen dat de ongeveer 100 schepen worden onderhouden, bevoorraad en van brandstof worden voorzien. Allemaal cruciale taken bij het uitvoeren van de werkzaamheden van de Rijksrederij.

Met de komst van diverse nieuwe schepen zullen de contracten van het Exploitatieteam ook worden aangepast. Sharista zorgt samen met het team dat alle contracten tijdig worden opgestart en beheerst worden uitgevoerd. Projectondersteuning speelt hierbij een cruciale rol in het vastleggen, organiseren en uitwerken van diverse overleggen, evenementen en acties. Hiervoor is een echt ‘doener type’ benodigd. Dan zijn ze bij Sharista aan het goede adres.

Een quote die goed bij haar past: Don’t tell me the sky is the limit, when there are footprints on the moon’ – Paul Brandt. Veel succes en welkom bij het team!

Meer weten over Sharista?

Neem contact met haar op om kennis te maken!

«
»