Home » Over ons » De start

DE START

Wat begon als een persoonlijke passie groeit uit tot een succesvol bedrijf. Onze eerste klant was de Coentunnel. Daarna volgden snel andere, complexe projecten. We groeiden in korte tijd van een eenmanszaak naar een professioneel en hecht team. Wat is de gedachte achter Goalkeeper? Lees alles over onze aftrap en onze stip op de horizon.

Het laatste nieuws over Goalkeeper!

Lees meer

DE AFTRAP

Rond 2008 werd de behoefte aan controle en beheersing van projecten steeds groter. Dit kwam door contractvormen met een multidisciplinair karakter en beperking van tijd en geld. De rol van de projectmanager veranderde daarin mee. De projectmanager is tegenwoordig meer een verbinder. Hij/zij verbindt de techniek, stakeholders en opdrachtgever met elkaar. De verantwoordelijkheid voor beheersing van tijd, geld, kwaliteit en de risico’s van het project zijn in een andere rol belegd, de manager projectbeheersing.

In 2013 ging Goalkeeper B.V van start om integrale projectbeheersing als vakgebied verder te ontwikkelen. Waarom deze naam? Die is ontstaan uit liefde voor de voetbalsport en in het bijzonder het keepersvak. Bovendien bewaak je met integrale projectbeheersing het doel van een project.

STIP OP DE HORIZON

We vinden het belangrijk om samen met de klant overzicht te creëren binnen projecten en processen, zodat het doel behaald wordt.

Juist in een wereld waarin projecten steeds complexer worden, wil Goalkeeper een toonaangevende adviseur zijn van oplossingen op het gebied van integrale projectbeheersing, en uitgroeien tot de meest gewaardeerde onderneming in zijn bedrijfstak.

Om deze stip op de horizon te bereiken, werken we gestructureerd en doelgericht aan een gezamenlijk belang waarbij de klant centraal staat!

Bij de Coentunnel Company heb ik met Goalkeeper B.V. samengewerkt voor het beschrijven en implementeren van alle processen voor het kwaliteitsmanagement systeem. De processen moesten worden beschreven conform de eisen van ISO/IEC 15288, het contract met RWS en de ISO-55000. Goalkeeper B.V. was hierin zeer resultaatgericht en nauwkeurig en in staat om complexe situaties snel onder controle te krijgen.

Roland Vissers - Transitiemanager Coentunnel Company B.V. a.i. De Libero B.V.
Benieuwd hoe andere klanten onze samenwerking ervaren hebben? Referenties