Goalkeeper: a leader at the back

Deze quote van een beroemde doelman van het Nederlands elftal beschrijft exact wat Goalkeeper B.V. voor ogen heeft. Een goalkeeper is de leider die niet boven de mensen staat, maar achter ze. Op die positie kun je het beste overzicht houden over de projecten van de organisatie en de mensen begeleiden.

Een goalkeeper nodig in jouw project?

Neem contact op

De start

In 2013 ging Goalkeeper B.V van start om integrale projectbeheersing als vakgebied verder te ontwikkelen. Waarom deze naam? Die is ontstaan uit liefde voor de voetbalsport en in het bijzonder het keepersvak. Bovendien bewaak je met integrale projectbeheersing het doel van een project.

Het team

We zijn in 2013 begonnen als eenmanszaak. Nu zijn we een hecht team dat nog steeds groeiende is. Het team is divers met gepassioneerde individuen. Er wordt altijd hard gewerkt maar er is ook tijd voor lol. Een goede sfeer binnen het team leidt tot mooie projecten.

Benieuwd wie er in ons team zitten? Lees dan verder.

Vacatures en stages

Door een opkomende groei van complexe projecten, is Goalkeeper B.V. op zoek naar mensen die het team komen versterken. Zie jij jezelf als de ‘leader at the back’ en wil je werken aan projecten waarin afwijkingen op tijd, geld en kwaliteit grote gevolgen hebben? Lees dan verder, want we hebben diverse functies beschikbaar.

Goalkeeper B.V. beheerst het vak van projectbeheersing. Met een combinatie van bevlogenheid, gedrevenheid, inhoudelijke kennis en humor wordt er orde in chaos geschept en stakeholders overtuigd.

Maarten van Weeghel - Director Projects & Change at Improven
Benieuwd hoe andere klanten onze samenwerking ervaren hebben? Referenties