Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Alles over recente projecten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van integrale projectbeheersing, procesmanagement en risicomanagement.

Wil je weten hoe projectbeheersing jou kan helpen?

Neem contact op

Goalkeeper en Cratos Consulting bundelen de krachten!

De twee adviesbureaus voor integrale beheersing – Cratos Consulting en Goalkeeper – gaan samen verder. Met deze fusie wordt de dienstverlening versterkt en uitgebreid met een bredere expertise op het gebied van risicomanagement, project – en procesmanagement, inkoop- en contractmanagement, PMO en business innovatie.

Lees meer

Even voorstellen aan… Randa Alic

Randa Alic is 1 mei begonnen als consultant bij Goalkeeper. Ze is bij Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor o.a. procesmanagement en capaciteitsmanagement.

Lees meer

Datamanagement & projectbeheersing

Mustapha onderzoekt welke stappen gemaakt moeten worden om Goalkeeper BV naar een data driven organisatie te transformeren.

Lees meer

Eenrichtingsverkeer van vliegtuigen

Rond de terminal van de luchthaven Schiphol ligt een cirkel van dubbele rijbanen die de stroom vertrekkende en aankomende vliegtuigen verwerkt. Op 1 stuk moeten toestellen het doen met één rijbaan, Quebec. Door ook dit laatste stukje te verdubbelen, worden files, wachttijden en complexe situaties voor de luchtverkeersleiding verminderd. Voor dit project is Ricardo Beversluis gestart als planner.

Lees meer

Even voorstellen aan… Sharista Lachman

Deze maand is onze nieuwe aanwinst Sharista Lachman begonnen! Als consultant is ze gestart met een eerste opdracht bij Rijkswaterstaat. Voor het Exploitatieteam van het Vlootvervangingsprogramma van RWS Rijksrederij zal ze de projectondersteuning verzorgen. Na haar werkervaring bij o.a. Politie Haaglanden en T-Mobile was het tijd voor een nieuwe stap.

Lees meer
1 2 3 13