Nieuwe opdracht bij oude bekende

Met de start van 2019 zijn we ook gestart met een nieuwe opdracht. In het komende jaar gaan we de risicomanagement en planningsmanagement producten leveren voor het Programma Wegkant en omgeving. Dit programma wordt uitgevoerd door de Centrale Informatievoorziening (CIV) van Rijkswaterstaat. Deze omgeving is geen vreemd terrein voor ons. Van 2014 tot en met 2016 waren we verantwoordelijk voor de volledige projectbeheersing van het Programma CHARM.

Innovatieve wegkant projecten langs de snelweg

Het programma Wegkant en Omgeving richt zich op systemen langs de wegkant en in de verkeerscentrale voor uitwisseling van verkeersinformatie. Voorbeelden hiervan zijn de ontwikkeling van een nieuw type wegkantsysteem (iWKS Proeftraject) en het beproeven van slimme camera’s voor het opstellen van spitsstroken. De portfolio van het Programma wordt bepaald door innovatieve projecten in het domein verkeersmanagement, die door andere RWS diensten worden bepaald en uitgevoerd.

Deze opdracht zullen Jan Josse en Ricardo Beversluis samen uitvoeren. Het programma heeft de producten risicosessie, opstellen planning en actualiseren planning uitgevraagd. Veel succes mannen!

Meer weten over hoe Jan Josse deze opdracht uitvoert?

Neem contact met hem op!

«
»