Mijlpaal behaald, planner bedankt!

Sinds 2016 is Gert Nijhoff van Professional Project Planning samen met Goalkeeper actief op het PVT (Programma Vervanging Treinbeveiliging) Weert project van Verebus Engineering. Op 25 juli 2018 is het PVT Weert project met de nieuwe treinbeveiligingssystemen in dienst gegaan en zijn alle vier relaishuizen in Weert, Haelen, Oud Heeze en Maarheeze operationeel.

Zonder planning geen richting in je project

De planning was van groot belang om controle te hebben op de ontwerp activiteiten die bij de verschillende onderaannemers plaatsvonden. Voor de realisatie en oplevering van de vier relaishuizen werd de planning gebruikt om inzicht te verschaffen in het vergunningenproces en ook in de uitvoeringswerkzaamheden. Op deze manier werd de planning gebruikt om inzicht te verschaffen in mogelijke knelpunten en deze vooraf te ‘tackelen’. Met een 6weken vooruitblik werd opdrachtgever ProRail maandelijks geïnformeerd over de stand van zaken. Gert heeft een nieuwe klus bij de gemeente Amsterdam gevonden. Na deze fijne samenwerking hopen we dat onze wegen nogmaals zullen kruisen. Veel succes en bedankt, Gert!

De afronding van het project PVT Weert loopt voor Verebus en ons nog even door.  Binnenkort vind je een referentie over de aanleiding, oplossingen en leerpunten van dit project. Hou onze referentie pagina in de gaten!

«
»