Cratos Consulting en Goalkeeper bundelen de krachten!

De twee adviesbureaus voor integrale beheersing – Cratos Consulting en Goalkeeper – gaan samen verder. Met deze fusie wordt de dienstverlening versterkt en uitgebreid met een bredere expertise op het gebied van risicomanagement, project- en procesmanagement, inkoop- en contractmanagement, PMO en business innovatie. Zo krijgen klanten van Cratos Consulting en Goalkeeper nog meer grip op de toekomst.

Meer weten over Cratos Consulting?

Neem contact op!

25 specialisten onder één naam

De nieuwe organisatie gaat vanaf 13 juni verder onder één naam: Cratos Consulting. Simon Dijkshoorn van Goalkeeper treedt als partner toe bij Cratos Consulting, naast Diederik Biesboer en Michael Sauerbier.

Met de samenvoeging ontstaat een krachtig team van 25 specialisten met twee vestigingen, in Bilthoven en Den Haag. Zij hebben diepgaande branchekennis van sectoren als lightrail, water, infrastructuur, vastgoed, transport en luchthavens, zowel in de publieke als de private sector.

Effectieve totaaloplossing rondom integrale beheersing

Cratos Consulting geeft hiermee invulling aan de groeiambitie om klanten een effectieve totaaloplossing te kunnen bieden om grip te houden op het realiseren van doelstellingen. Michael Sauerbier (directeur Cratos Consulting): “Ik ben blij met de aanvulling van Goalkeeper en alle kennis en ervaring die het bedrijf meeneemt. Simon Dijkshoorn en ik kijken uit naar een vruchtbare samenwerking om het merk Cratos Consulting verder uit te bouwen en te verstevigen.”

Bij de fusie gaan de adviesbureaus niet over één nacht ijs; een succesvolle samenwerking tijdens projecten is aanleiding voor de gesprekken over het samenbrengen van expertises. “Onze visie op het gebied van integrale beheersing komt nauw overeen met die van Cratos Consulting. Het is een logische stap om onze kennis en ervaring samen te brengen. Met deze bundeling van krachten kunnen we onze klanten nog beter helpen,” vertelt Simon Dijkshoorn, directeur Goalkeeper.

Over Cratos Consulting

Cratos Consulting is een landelijk actief organisatieadviesbureau gespecialiseerd in integrale beheersing. De visie van Cratos is het ontwikkelen van de balans tussen resultaat, proces en mens. Door integrale beheersing leveren wij een bijdrage aan het succesvol behalen van uw ambities, oftewel grip geven op uw toekomst.

Over Goalkeeper

Goalkeeper is een organisatieadviesbureau met als specialisme een dienstverlening in projectbeheersing, PMO en procesmanagement. De visie van het bedrijf is om overzicht en inzicht binnen projecten en processen te creëren zodat het doel van een project wordt behaald.

«