Diensten voor grip op projecten

Projecten worden steeds complexer en groter. De beschikbare tijd en kosten voor uitvoering zijn steeds beperkter. ‘In control’ zijn is enorm belangrijk. Om je doelen te behalen vind je hieronder een aanbod van onze diensten op het gebied van integrale beheersing van je projecten, programma’s en portfolio’s.

Controle hebben over je projecten?

Neem contact op

Proces en Kwaliteitsmanagement & Informatiemanagement

Processen zorgen ervoor dat een project beheersbaar is en kwaliteitsmanagement is nodig voor het optimaliseren van de processen. Om je doel te behalen zijn deze twee van onschatbare waarde. Geen kwaliteit zonder processen en geen processen zonder kwaliteit. Informatiemanagement is het efficiënte en effectieve beheer van de beschikbare informatie. Lees er alles over op onderstaande pagina's.

Project Management Ondersteuning (PMO)

Hoe complexer het project, hoe groter de behoefte aan een PMO’er. Dit vakgebied is heel breed. Een belangrijke taak is zorg dragen voor betrouwbare en toegankelijke sturingsinformatie, zoals voortgangsrapportages.

Projectbeheersing

Projecten zijn dynamisch en afwijkingen kunnen worden veroorzaakt door issues (risico’s die optreden) of onbeheerste processen. Zonder projectbeheersing is een project stuurloos en gedoemd te mislukken. Een integrale aanpak van projectbeheersing is de juiste manier om de doelen van een project te behalen. Lees alles over onze integrale aanpak en de individuele projectbeheersingsdisciplines op onderstaande pagina's.

Trainingen & workshops

Heeft u behoefte aan een expert die u traint in vaardigheden en methoden op het gebied van integrale projectbeheersing? Wij verzorgen trainingen op maat. Direct aan de slag met het in kaart brengen van alle projectrisico's? Een workshop geeft binnen een dagdeel een helder inzicht. Neem contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

De kracht van Goalkeeper in het CHARM programma lag daarbij niet alleen in de resultaatgerichte verzorging van een gezonde projecthygiëne, maar ook in het overtuigen van de omgeving om ervoor te zorgen die hygiëne op peil te houden. Met de samenstelling en de verschillende achtergronden in dit complexe en internationaal georiënteerde programma was dat geen geringe opgave.

Anton Sijtsema - Programmamanager CHARM ATMS bij RWS CIV
Benieuwd hoe andere klanten onze samenwerking ervaren hebben? Referenties