Home » Over ons » Het team

HET TEAM

Wij zijn een divers en groeiend team met gepassioneerde individuen. We werken hard, maar maken ook lol! Een goede sfeer binnen het bedrijf leidt tot mooie projecten! ‘Work hard, play hard.’ 

Wil je meer weten over ons? Lees dan verder.

Wil je ook Goalkeeper worden?

Vacatures
 • Simon Dijkshoorn

  Senior consultant

  Mijn passie is projectbeheersing! Met een resultaatgerichte focus breng ik organisaties in beweging om procesmanagement en projectbeheersing te optimaliseren.

  simondijkshoorn@goalkeeperbv.nl 06 1855 2723 Linkedin
 • Christy de Jong

  Consultant

  Ik kom uit Maassluis en heb in Rotterdam een opleiding tot directiesecretaresse gevolgd. Daarna werkte ik twee jaar als commercieel assistente bij de Hypotheker in Maassluis. Momenteel ondersteun ik het projectteam Vlootvervanging bij Rijkswaterstaat.

  christydejong@goalkeeperbv.nl 06 3408 1722 Linkedin
 • Fayaaz Ramdjan

  Consultant

  Precies, ambitieus en een teamspeler. Ik ben een betrouwbare partner voor onze klanten op het gebied van kwaliteits- en informatiemanagement. Ik ontwikkel mezelf tot een allround expert projectbeheersing.

  fayaazramdjan@goalkeeperbv.nl 06 4133 4873 Linkedin
 • Koen Bijvoets

  Consultant

  Na een studie Civiele Techniek techniek aan de TU Delft werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn ambitie is om verder door te groeien als adviseur in projectmanagement.

  koenbijvoets@goalkeeperbv.nl 06 1841 0318 Linkedin
 • Annelies van Ast

  Consultant

  Een goed georganiseerde professional met oog voor detail. Consciëntieus met een can-do mentaliteit, voor elk probleem zoek ik een oplossing. Door jarenlange ervaring in projectbeheersing en een goede verstandhouding met mensen kan ik onze klanten uitstekend helpen.

  anneliesvanast@goalkeeperbv.nl 06 4133 4872 Linkedin
 • Ramona Mats

  Project Management Ondersteuner

  Ramona is de spin in het web (ofwel: PMO) bij RWS voor het Vlootvervangingsprogramma bij Rijkswaterstaat.

  ramona.mats@rws.nl 06-3410 4173 Linkedin
 • Marianne Wijnberg

  Office manager

  Organiseren en schrijven zijn mijn passies. Ik werk het liefst met tien ballen tegelijk in de lucht. Ik denk graag out-of-the-box en draag mijn steentje bij waar mogelijk, om het bedrijf reilend en zeilend te houden.

  mariannewijnberg@goalkeeperbv.nl 06 4153 2887 Linkedin