Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Alles over recente projecten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van integrale projectbeheersing, procesmanagement en risicomanagement.

Wil je weten hoe projectbeheersing jou kan helpen?

Neem contact op

Eenrichtingsverkeer van vliegtuigen

Rond de terminal van de luchthaven Schiphol ligt een cirkel van dubbele rijbanen die de stroom vertrekkende en aankomende vliegtuigen verwerkt. Op 1 stuk moeten toestellen het doen met één rijbaan, Quebec. Door ook dit laatste stukje te verdubbelen, worden files, wachttijden en complexe situaties voor de luchtverkeersleiding verminderd. Voor dit project is Ricardo Beversluis gestart als planner.

Lees meer

Even voorstellen aan… Sharista Lachman

Deze maand is onze nieuwe aanwinst Sharista Lachman begonnen! Als consultant is ze gestart met een eerste opdracht bij Rijkswaterstaat. Voor het Exploitatieteam van het Vlootvervangingsprogramma van RWS Rijksrederij zal ze de projectondersteuning verzorgen. Na haar werkervaring bij o.a. Politie Haaglanden en T-Mobile was het tijd voor een nieuwe stap.

Lees meer

Nieuwe opdracht bij oude bekende

Met de start van 2019 zijn we ook gestart met een nieuwe opdracht. In het komende jaar gaan we de risicomanagement en planningsmanagement producten leveren voor het Programma Wegkant en omgeving. Dit programma wordt uitgevoerd door de Centrale Informatievoorziening (CIV) van Rijkswaterstaat.

Lees meer

Even voorstellen aan… Jan Josse van Maanen

Onze nieuwste collega, Jan Josse van Maanen, is gestart als junior consultant. Voor onze klanten zal hij zich verder specialiseren op de vakgebieden planning en risicomanagement.

Lees meer

4 tips om je risico’s objectief te scoren

Binnen veel organisaties is risicomanagement onderdeel van de bedrijfsprocessen. Het identificeren van onzekerheden en het voorzien van oorzaken, gevolgen en beheersmaatregelen, wordt hierdoor ook steeds eenvoudiger. Echter blijft het scoren ervan een uitdaging. Met deze 4 tips geven we je hierbij een hulplijn.

Lees meer
1 2 3 13