Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Alles over recente projecten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van integrale projectbeheersing, procesmanagement en risicomanagement.

Wil je weten hoe projectbeheersing jou kan helpen?

Neem contact op

Wat lees jij graag op social media?

Met het internet heb je toegang tot alle informatie van de wereld. Het is niet voor niets dat mensen uren kunnen scrollen door al hun tijdlijnen. Door alle slimme logaritmen blijf je content krijgen die aansluit bij jouw profiel en interesses. Wat lees je graag? Dat is wat wij graag wilden weten van onze doelgroep.

Lees meer

Een lerende organisatie in balans

Elke organisatie kan leren van klanten, de economie, medewerkers en technologische innovaties, als ze ervoor open staan. Op die manier is een organisatie in staat om adequaat met verandering om te gaan. Het is belangrijk om geleerde lessen mee te nemen naar een volgend project. Dit is een stap die vaak onvoldoende wordt geborgd. Hoe zorg je ervoor dat je blijft leren en verbeteren als organisatie?

Lees meer

Is je werk het resultaat of het resultaat je werk?

Voor 37% van de ondernemers in het MKB is uurtje factuurtje een veel gebruikt contract in de zakelijke dienstverlening. Uit het onderzoek blijkt dat naast ‘uurtje factuurtje’ steeds vaker wordt gezocht naar andere modellen. Resultaatgerichte afspraken is een van die modellen. Lees alles over wat dit model inhoudt en hoe wij voor een aantal klanten resultaatgericht werken.

Lees meer

Terug van weggeweest

In januari ging Christy met zwangerschapsverlof. Laurean Dekker verving haar in die periode. Na de geboorte van Christy’s zoontje heeft ze ontzettend veel zin om haar opdracht bij Rijkswaterstaat als project management ondersteuner weer op te pakken.

Lees meer

Marktdag: Pitch en presenteer je producten

Op 13 maart hebben we voor Rijkswaterstaat (RWS) een marktdag georganiseerd. Onze marktkraam is gevuld met diverse producten voor de beheersing van projecten. Maar nog niet alle producten waren bekend bij de projectleden van RWS. Daar bracht een marktdag verandering in!

Lees meer
1 2 3 10