Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Alles over recente projecten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van integrale projectbeheersing, procesmanagement en risicomanagement.

Wil je weten hoe projectbeheersing jou kan helpen?

Neem contact op

Even voorstellen aan… Jan Josse van Maanen

Onze nieuwste collega, Jan Josse van Maanen, is gestart als junior consultant. Voor onze klanten zal hij zich verder specialiseren op de vakgebieden planning en risicomanagement.

Lees meer

4 tips om je risico’s objectief te scoren

Binnen veel organisaties is risicomanagement onderdeel van de bedrijfsprocessen. Het identificeren van onzekerheden en het voorzien van oorzaken, gevolgen en beheersmaatregelen, wordt hierdoor ook steeds eenvoudiger. Echter blijft het scoren ervan een uitdaging. Met deze 4 tips geven we je hierbij een hulplijn.

Lees meer

Goalkeeper breidt uit!

Van november tot en met april is er weer een Goalkeeper bijgekomen: Nishan Veerakathy. Hij is een 3e jaars student Business & IT Management van De Haagse Hogeschool. Hij gaat een procesoptimalisatie van de scrum methodiek onderzoeken.

Lees meer

Mijlpaal behaald, planner bedankt!

Sinds 2016 is Gert Nijhoff van Professional Project Planning samen met Goalkeeper actief op het PVT (Programma Vervanging Treinbeveiliging) Weert project van Verebus Engineering. Op 25 juli 2018 is het PVT Weert project met de nieuwe treinbeveiligingssystemen in dienst gegaan en zijn alle vier relaishuizen operationeel. 

Lees meer

Trends binnen kwaliteitsmanagement

In Tsjechië leerde Koen de nieuwste trends van Kwaliteitsmanagement, ‘New Approaches to Quality Management’.

Lees meer
1 2 3 12