Mag ik je voorstellen: Fayaaz Ramdjan

NIEUW TEAMLID: FAYAAZ RAMDJAN!

Sinds 1 januari 2017 is Fayaaz Ramdjan een nieuw teamlid van
Goalkeeper B.V. Vers van de opleiding Business IT & Management aan de Haagse Hogeschool begint Fayaaz aan deze nieuwe uitdaging.

VAN STAGE NAAR CONTRACT

Fayaaz heeft warm kunnen lopen in de vorm van een afstudeerstage. Zijn stageopdracht bestond uit het in kaart brengen van alle projectbeheersingsprocessen voor Rijkswaterstaat CIV voor het programma CHARM. Deze opdracht heeft hij succesvol uitgevoerd, vandaar dat hij een basisplaats heeft gekregen.

“Voor mijn afstudeerstage kwam ik terecht bij Rijkswaterstaat CIV waar Simon als manager projectbeheersing actief was voor het programma CHARM. Tijdens mijn afstudeerperiode was ik verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement. Dit afstudeertraject was voor mij een erg leuke ervaring waarbij ik veel heb kunnen leren. Na het afronden van mijn studie wilde ik graag mijn werkervaring starten bij Goalkeeper B.V. Ik denk dat ik nog veel kan leren en wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie.”

De werkzaamheden van Fayaaz gaan o.a. bestaan uit het opleveren van de kwaliteitsmanagementproducten voor het project bij RWS Wegen Midden-Nederland en Rijksrederij. Welkom bij het team, Fayaaz!

«
»