5-jarig jubileum, ook jij bedankt!

Vijf jaar! Hoe lang? Vijf jaar! Hoe dat voelt? Als een enorme mijlpaal. Er zijn momenten dat het lijkt alsof we nog maar een paar weken bestaan, zo snel veranderen wij mee met onze relaties en de markt. We zijn als team super trots op het feit dat we dit met elkaar hebben mogen bereiken. En ik als eigenaar natuurlijk helemaal. We doorbreken record naar record en doelen worden op persoonlijk vlak en als team behaald met een enorme drive en enthousiasme.

Wil jij ook Goalkeeper worden?

Solliciteer direct!

De aftrap vijf jaar geleden

Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat ik een afspraak maakte bij de Kamer van Koophandel voor de inschrijving van Goalkeeper. Vijf jaar is natuurlijk nog niet bijzonder lang. Echter bronnen melden dat 30% van de starters binnen een jaar alweer stopt en daarnaast nog eens 70% binnen vier jaar! Continu mogen wij met een super gemotiveerd en enthousiast team werken aan de meeste uiteenlopende projecten. Onze klanten groeien en wij groeien met hen mee.

Wij geloven in het beheersen van projecten en processen door inzicht en overzicht te bieden. Inzicht in beschikbare capaciteit, openstaande afwijkingen, opgetreden issues, mogelijke risico’s en kritieke tijdspaden. Deze inzichten geven overzicht in mogelijke keuzes en besluiten.

Iedereen bedankt voor de samenwerking

Het is een enorm uitdagende tijd voor ons geweest met dalen en hoge pieken. Alleen door hier samen sterker uit te komen, raken wij als team steeds beter op elkaar ingespeeld en weten wij wat we aan elkaar hebben. Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben op de inbreng van een ieder die in de afgelopen vijf jaar hier een bijdrage aan heeft geleverd. Daarom wil ik iedereen nogmaals danken die in de laatste vijf jaren direct of indirect zaken met ons heeft gedaan of alleen al over ons heeft gesproken.

We hebben met elkaar heldere doelen voor de korte en lange termijn en we zijn gedreven om deze doelen na te streven. Wij gaan voor de top en doen dit op gedegen wijze. Onze missie is niet voor niets: Samen creëren we overzicht binnen projecten en processen, zodat het doel wordt behaald. We zijn vooruitstrevend en richten ons op nieuwe ontwikkelingen. We zijn integer en wat we doen, doen we met plezier!

Blik op de toekomst

Als eigenaar van Goalkeeper kijk ik terug met heel veel trots! De eerste 3,5 jaar als eenmanszaak daarna met de twee man personeel een vliegende start gemaakt. Vandaag de dag werken we met een team van tien Goalkeepers inclusief onze freelance partners. In een woord: “WAUW!” Wat mij betreft een super mooie basis om door te gaan naar het volgende jubileum. Mocht ik het nog niet persoonlijk hebben gezegd, ook jij bedankt voor je bijdrage (als klant of leverancier) aan de afgelopen vijf jaar. Top! Zonder jouw vertrouwen waren wij nooit zo ver gekomen.

Wil je meer weten over hoe wij de komende jaren projecten beheersen?

Neem dan contact op met Simon!

«
»